Abonnementsoorten

Binnen Teachers Channel kunnen hogescholen en pabo-studenten gebruikmaken van onze mogelijkheden. 

Hogescholen

Hogescholen kunnen een abonnement afsluiten en toegang krijgen tot de vele mogelijkheden die Teachers Channel te bieden heeft. Alle docenten van de hogeschool krijgen toegang tot alle materialen die via Teachers Channel Pabo worden gepubliceerd. Dit zijn kennisdocumenten met bijvoorbeeld e-books, e-learningmodules, tijdschriftartikelen, cursussen, video's en onderzoeksdossiers. Vraag naar de mogelijkheden via  helpdesk@teacherschannel.nl

Pabo-studenten

Als pabo-student kun je op twee manieren gebruikmaken van Teachers Channel Pabo:

  • Gratis gebruik van van de Mediawijsheid Leermiddelenbank, Leraar24 en Edurep waarmee je kunt zoeken naar informatiebronnen. Ook kun je zoeken in de Onderwijsdatabank en het Tijdschriftenplein. Bij deze laatste twee kun je geen documenten openen.
  • Toegang via het basisabonnement via de ELO van jouw hogeschool. Je krijgt dan toegang tot een door jouw school vastgesteld pakket aan e-books, video’s, documenten en nog meer. Je hebt ook de beschikking over jouw eigen Teachers Channel pagina’s met nieuws, door jouw school voorgestelde onderwijsarrangementen met de mogelijkheid om ze aan te schaffen (inclusief voorgeschreven boeken). Je hebt je eigen mobiele portfolio die na jouw studie meegenomen kan worden naar de onderwijsorganisatie waar je gaat werken. Tevens kun je e-learning cursussen volgen, toetsen en opdrachten maken. Tenslotte krijg je ook toegang tot vele documenten in de Onderwijsdatabank en het Tijdschriftenplein, de bronnenbanken van diverse uitgeverijen en het gehele KlasseTV (meer dan 3000 onderwijsvideo’s; assessments (self assessment en 360 graden feedback).

   Heb je vragen? Mail dan naar helpdesk@teacherschannel.nl.